MENÚ / MENU

* Todos nuestros platos pueden contener soja y pescado

*  All of our dishes could contain soy and fish 

Entrantes / Starters

Puerros cocidos en caldo dashi con salsa kimizu 12€  

Slow cooked leeks in dashi stock with kimizu sauce

Gyozas de cerdo ibérico con caldo de jamón 12,50€

Gyozas stuffed with iberian pork seasoned with asian spicies and iberian ham

Tartar de atún rojo con salsa de miso y manzana ácida 24€

Mediterranean Red tuna tartar with apple miso sauce

Tartar de salmón escocés con salsa de mostaza a la antigua 16€

Salmon tartar with mustard dressing

Ostra cebiche de fresa 5€

Red cebiche oyster

Ostra ponzu con nabo y guindilla  5€

Ponzu dressed oyster with chile and japanese radish

Ensalada sunomono de bogavante y vinagreta de yuzu 24€

Sunomono salad with lobster, scallop, fresh seaweeds and tosazu sauce

Sashimi

Sashimi ahumado de lubina  21€

Smoked seabass sashimi with ponzu sauce

Sashimi de salmón escocés koji 15€

Rice fermented salmon with yuzu gel and dashi soy sauce

Sashimi atún rojo con caldo dashi de tomate seco 19€

Red tuna dressed with tomato stock and seaweed and basil sauce

Sashimi de hamachi curado en pimentón de la vera 18€

Yellow tail hamachi cured in “pimentón de la vera”

Sushi

Uramaki sushi de atún rojo picante 18€

Spicy red tuna uramaki

Uramaki sushi de salmón escocés picante 17€

Spicy salmon and salmon roe uramaki

Futomaki de cangrejo de concha blanda 16€

Fried soft shell futomaki with pickles and karashi sauce

Temaki de anguila 18€

Grilled kabayaki eel temaki

Nigiri de temporada (consultar)

Seasonal nigiri

 

Platos calientes / Grilled dishes

Ventresca de atún rojo en escabeche nanbanzuke  24€

Red tuna fatbelly, namban vinegared sauce and vegetables

Panceta ibérica cocinada en salsa de soja y guindilla 19€

Iberian pork belly cooked in spicy miso sauce

Postres / Desserts

Tarta de yuzu y sésamo con merengue deshidratado 8€

Yuzu and sesame cake with dehydrated meringue

Cremoso de chocolate y té houji, tierra de chocolate y galleta de parmesano  7€ 

Chocolate and houji tea cream, chocolate soil and crunchy parmesan

Creme brulee de té matcha  6,50€

Matcha crême brûlée

Flan de jengibre 6,50€  

Ginger custard with caramelized sesame seeds

Información y reservas

Info and reservartions

+34 871 174 036
info@yugenrestaurante.es
Plaza del Progreso 9, Palma